kun vain joulukuu tulisi jo.

Viikonloppuna kävimme lauantaina iltamyöhään Irinan keikalla järvisydämessä siis hotellissa, joka on tehty kallion kupeeseen.. Olen miettinyt omia asioita paljon saanko rahaa tällä viikolla se huolettaa.. Asiat ottavat oman aikansa, kuitenkin on hyvä olo että saan järjestettyä elämän takaisin arkeen eli saan arkipäiväksi tekemistä. Sama vaikka se olisi työkokeilu. Pientä apua kaivattiin, koska en saadut yksin asioita vietyä eteenpäin.

DSC_0580.JPG
Uutta sisustusta olen miettinyt vähän boheemi tyylistä… Isoa puista arkku, uutta pöytää, joka on vähän kulunut, siihen pinnatuolit ja tv tasoksi haluan senkin… Joulukuu vaan lähestyy olen tehdyt joulukortteja, ihastellut kaupassa joulujuttuja, ostin pienen pöytä kuusenkin.. Joulukuun postaukset on kirjoitusvaiheessa, en kirjoittele jokaiselle päivälle omaa postausta mutta aika riittävästi minulla on aiheita joulukuun postauksille.

DSC_0587.JPG

Kummitytön synttärit lähestyy se olis bussilla taas Mikkeliin …
Onneks lahjasta ei tarvitse stressata kun se on jo kaapissa, itse teen kortin niin tulee halvemmaksi.. Kynttilöitä kuitenkin polttelen tälläkin hetkellä, elämässä on siis tiukkaa ja asiat varmaa järjestyy.. Odotan savonlinnan joulun avajaisia, isänpäivä on tulevana viikonloppuna eipä tässä muita kuulumisia ennen joulukuuta. Odottakaa jouluaiheisia postauksia. Ne alkaa tippumaan ennen marraskuuta.

Kommentit

Suositut tekstit