Kesä ?

Kesä? Se ainoa aika, jolloin voi tehdä tiettyjä asioita. Nyt minulla on kesäopintoja mutta onko se lomaa.. Ei tietenkää mutta on tässä aikaa levätä eikä saa tehdä koko ajan kouluhommii.. Pitää muistaa ottaa itselle aikaa kun on vuosi on takana opiskelua.. On siis aika ladata akkuja sekä valmistua syksyyn..

Kaksi päivää takana mielenterveyden ensiapu koulutusta se jatkuu vielä seuraavalla viikollakin. Ajattelen että siitä on kyllä paljon apua sitten omassa tulevassa työssäni. Myös päivittelen ens viikon savonlinnan yeesin instaa.


Nyt ollut upeat säät mutta ulkona paahtaa helle viikonlopun yli.
Tykkään kyllä että pyörällä saa ajaa pelkkä t-paita päällä eikä tarvitse tupata vaatteita päälle. Pitkään jatkuva helle on tukala mutta nautitaan nyt kun säätiedotus näytti että juhannukseen mennessä lämpö jää alle kahdenkympin.

Kesäavajaiset jää väliin enpä olis muutenkaan mennyt. Viime vuosi kaduttaa koska en mennyt kun jenni vartiainen oli esiintymässä st.summer olaf kaupunkifestareilla, joka oli silloin ensimmäistä kertaa. Savonlinnassa riittää muitakin tapahtumia kesällä. Johonkin menen sitten myöhemmin ehkä pyhänolavin päiville ja kuuntelee anne mattilaa huvilalle..


 Kesällä on ihanaa ajella pyörällä auringonlaskussa kotiin. Oli vielä lämmintä ja kuuntelin hyvää musiikkia kuullokkeista.. Uimaan en ole uskaltanut vielä, ehkä siten myöhemmin kesällä landella..

Juhannukseenkin on vaan muutama viikko sen aion varmaan kuitekin viettää landella grillaten, vähän juomista ja hengailla pitkään ulkona..

Kommentit

Suositut tekstit