Opiskelumotivaatio hukassa...

Tämä viikko on mennyt vähän niinku kuin lomalla ♡ on otettu rennosti, retkeilty joensuussa, veneilty hytermän saareen ja pulahdettu muutaman kerran kirkas vetiseen puruveteen 

Opiskelu motivaatio on vähän hukassa mutta voihan välillä lomailla kun on lämmintä. Ens viikolla jatketaan kesäopintoja kun ilmat muuttuu viileämmäksi ja ehkä saan tehtyä ne ennen heinäkuun loppua.. Teen niitä rauhassa ja samalla nauttien tästä kesästä sekä lämpimistä päivistä.

Tänään minulla oli aamulla koko biitsi käytössä, menin yksin uimaan, sukelsin, seisoin käsillä ja sit vielä suppailin omalla laudalla♡ miten ihanaa oli olla yksin järvellä, ajatella asioita ja olla vapaa.. Mutta huomenna takas omalle asunnolle, sisustaa parveke uusiksi, siivoilee, puuhastelee jotain ja mennä keskustaan pyörällä alkuviikosta kun on viel lämmin päivä... 


















Juhannus meni täällä maalla, talviturkki on tietenkin heitetty aikoja sitten ja sup lauta laskettu vesille.. 

Uudet kirjat tuli, ainakin yhden jos lukis kokonaan tänä kesänä ja muutama vaatetkin on tullut tilattua kesämekko ja yks keltainen maksihame, pikkusen väriä munkin vaatekaappiin♡ Tuli myös ostettua uus pyöreä ruokapöytäkin ja vaaleampi matto parvekkeelle jyskistä eli huomenna alkaa parvekkeen uusiks sisustaminen 

Kesäkuu on kohta ohitse.. Ens kuussa on yhdet juhlat, sukulaisia tulee mökille eli pääsee mökkeilee, saunoo ja uimaan.. Sit juhliin on tulossa sukulaisia paljon ja jo ennenkin niitä.. Mun lemppari serkku tulee kans, tulee varmaan kiva muutama päivä..




Mmiisan uusi inspikalenterin pitäs tulla postissa ens kuun alussa, odotan että pääsen laittelee tarroja ja kirjoittelee sinne juttuja..
yks kirjakin on tilattu mutta se ilmestyy heinäkuussa.. Yllätyspaketti myös tulossa mutta nyt loppuu shoppailu ainakin heinäkuun ajaksi.. ei mitään isompaa eikä vaatteita tai kirjoja..

Tietenkin myös odotan että saan tehtyä tehtävät ja pääsen lomailee oikein kunnolla ilman stressiä, nimipäivät on loppukuusta ja uusia kavereitakin pitäs nähdä.. Vois vielä tehdä itselle kesäkynnet ja aion myös olla onnellinen ja nauttia pienistä arkisista jutuista..

Oon käynnyt tässä kesäkuussa juttelemassa yhden yrittäjän kanssa, tosiaan se tuli tarpeen tän kevään jälkeen, sain paljon ajatuksia ja vaihdettiin kuulumisia sekä juotiin kahvia.. 



















Puhuttiin enimmäkseen mun yrittäjä haaveista ja sen käynnin jälkeen on miettinyt sekä suunnitellut sitä.. Valmistumisen jälkeen perustan yrityksen ja teen ohjaajan hommia sen kautta omien mielenkohtien parissa.. 

Haluan auttaa ihmisii löytää omat vahvuudet, auttaa tuntemaan paremmin itsensä, hahmottaa unelmia ja toimia työhyvinvoinnon parissa, ihan kasvotusten ja netissä.. ohjata pienryhmiä max 5-10 henkeä.. Joku päivä kirjoittelen tarkemmin sit omista yrittäjyys haaveista.

Tietenkin sit myös aion tehdä omat sivut ja aloittaa kirjoittaa toista blogia työkseni tai osana sitä ♡ valmistuminen lähestyy eli tosissaan ajatella että tän kesän jälkeen teen vaan näytöt ja muutaman tehtävän. Mutta nyt nautitaan loppu helteestä ennen kuin se loppuu ja uudet jutut odottaa tulevaisuudessa.. Kyllä tästä tulee jotain ja olen löytänyt sen oman jutun..

Kommentit

Suositut tekstit