luonne horoskooppi (kalat)

Olen aina ollut kiinnostunut astrologiasta ja horoskoopeista. Uskon niihin totta tosiaan.
Rakastan itseäni koska tässä luonneanalyysissä on asiat suurimmaksi osaksi totta tosiaan.
Alle viivasin mitkä asiat oli totta minun osalta. Tiedoksi olen horoskooppi merkiltä kalat.

Eläinradan kahdestoista ja viimeinen merkki on kollektiivinen, haaveileva, intuitiivinen, tunteellinen, ystävällinen, romanttinen, empaattinen ja viisas Kalat. Kaloja pidetään monesti täydellisenä haihattelijoina, mutta tämä lienee melko kaukana totuudesta. Mikäli Kalat on sinut herkkyytensä kanssa, hänestä löytyy runsaasti sisäänrakennettua viisautta ja voimaa, jolloin hän kykenee tekemään elämässään varsin kestäviä, järkeviä ja hyviä ratkaisuja.

Kalat on yksilönä monipuolinen ja sopeutuvainen ja herkkyytensä takia hän yrittää yleensä välttää konfliktia Vaa´an tavoin. Kuten Skorpioni, Kalat on myös taipuvainen mystiikkaan, ja astrologeissa, selvänäkijöissä, mystikoissa ja henkiparantajissa on runsaasti tämän merkin edustajia. Taipumukset tulevat useimmiten näkyviin jo nuorella iällä ja vaikka henkimaailman asiat jäisivät jossain vaiheessa taka-alalle, ne pompahtavat taas tietoisuuteen ennemmin tai myöhemmin. Kalojen henkisyys tai hengellisyys on tavallisesti erilaista kuin esim. Jousimiehellä, joka toimii yleensä yhteiskunnallisten laitosten puitteissa, kun taas Kalan jumaltietoisuus on pikemminkin välittömästä ja henkilökohtaisesta kokemuksesta kumpuavaa tietoa.

 Kalat ovat tavallisesti myös taiteellisia ja heitä kiinnostaa säveltäminen, laulaminen, valokuvaus tai näytteleminen. Kalat voi olla myös todella intohimoinen tanssija! Hyvä mielikuvitus on niin ikään etu kaikenlaisessa luovassa työssä, vaikkakin varjopuoleksi voi mainita liiallisen pilvilinnoissa viihtymisen. Kaloissa näkee myös hajamielisiä tiedemies- tai nörttityyppejä, jolloin he ovat kiinnostuneita vastamerkistään Neitsyestä poiketen synteeseistä ja laajoista kokonaisuuksista. Vesi saattaa elementtinä olla Kaloille yllättävänkin tärkeä ja hän voi valita asuinpaikkansankin meren ääreltä tai sitten hän viihtyy merillä kaiket vapaa-aikansa, ellei ole merenkäynnistä saanut suorastaan ammattia itselleen.

Kalojen suurimmaksi heikkoudeksi mainitaan taipumus addiktioihin ja todellisuuspakoisuus. Kala ei yleensä uskalla Skorpionista poiketen kohdata elämän raadollisuutta, petoksia tai valheita silmästä silmään, vaan hän ennemmin turvautuu päihteisiin, lääkkeisiin, elokuvien tuijotteluun, nettisurffailuun tai matkusteluun - matkustelu on tällöin enemmän pakomatka todellisuudesta kuin tutustumisretki vieraaseen paikkaan tai kulttuuriin.

 Elämän aallonpohjissa Kala masentuu herkästi.
Ihmissuhteissa Kalat on lempeä, ystävällinen ja viehättävä, mutta samalla suojakuoren puuttuminen itsen ja muiden välillä voi päästää läpi monenlaista yrittäjää. Kalat tuntee herkästi empatiaa kovia kokeneita kanssaihmisiään kohtaan, mikä voi olla hyväkin asia, mutta tässä porukassa on myös mukana vahingollisia tyyppejä, joiden seurassa Kalat alkaa väistämättä voida huonosti. Kypsymätön Kalat sortuu helposti hyvinkin läheisriippuvaisiin suhteisiin, joissa on kyse enemmän terapiasta kuin kumppanuudesta ja rakkaudesta. Parhaimmillaan Kalat on kuitenkin ihmissuhteissaan hellä, avoin, huomaavainen, uskollinen ja luotettava. Rakkaudessa hän on vastaanottavainen, romanttinen, omistautuva ja intohimoinen.

Ammatillisesti Kalat sopii aloille, joissa tarvitaan rauhallista, ja sopeutuvaa luonnetta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja auttamishalua. Tyypillinen ammatti on sairaanhoitaja tai lääkäri. Hän voi toimia myös terapeuttina vaikkapa erilaisten riippuvuuksien hoidossa. Mielisairaanhoitaja, psykoterapeutti, eläinlääkäri tai vaikkapa taideterapeutti ovat Kalalle myös hyvin soveltuvia ammatteja. Kalat soveltuvat hyvin myös vaihtoehtoisten hoitomuotojen pariin, joissa ihmistä katsotaan enemmänkin psykosomaattisena kokonaisuutena kuin yksittäisenä sairautena. Luovat tyypit sopivat näyttelijöiksi, muusikoiksi, taidemaalareiksi, runoilijoiksi tai kirjailijoiksi. 

Kalojen merkki hallitsee jalkateriä ja tämän merkin edustajista voi löytyä yllättävästikin kenkäfriikkejä: ura voi urjeta niidenkin parista! Hengelliset tyypit voivat löytää ammatin yhteiskunnallisten instituutioiden parista, vaikkakin Kalan henkisyys ei välttämättä ole niihin parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvaa. Liikemaailmassa Kala voi menestyä hyvän vaistonsa ja neuvottelukykynsä ansioista, joskin bisnesmaailman kovat arvot eivät välttämättä ole harmoniassa Kalojen arvomaailman kanssa. Asiakaspalvelu- ja PR-tehtäviin hän kuitenkin sopinee hyvin. Jo aikaisemmin mainittu tiede ja tekniikka voi sopia Kalalle hyvinkin - olihan mm. Albert Einstein nimenomaisesti Kalat. Veteen liittyvät alat ovat niin ikään Kalojen aluetta, toisin sanoen hän voi viihtyä vaikkapa uimaopettajana, merimiehenä tai kalastajana. Politiikan kyynärpäätaktiikka sen sijaan saattaa olla Kalalle liikaa ja vaikka hänen viisautensa olisikin tervetullutta tälläkin saralla, niin hän on vaarassa tulla jyrätyksi aggressiivisempien merkkien taholta.

Kommentit

Suositut tekstit