ajatuksia alkaa tulla

Ajatuspostauksia on tulossa taas. Mieli alkaa heittelee kaiken näköstä kun saa mietittyä enemmän tai tosissaan olen alkanut käyttää pääkoppaa. Suurena ajatuksena on viikonpäästä alkava syventävä uravalmennus kolmeks viikoksi ja sitten työkokeilu taidan paikan tietää.


Mutta mikä kiinnostaa, ammatteja olen listannut bullet journaliini. 
Työkseen pitää saada tehdä mistä tykkää ja mikä kiinnostaa ihmistä itseään. Kiinnostukseni ovat kulttuuri, luovatyö, lasten ja nuorten kanssa puuhailu, valokuvaus, hyvinvointi ja edistää hommia 
eteenpäin, unelmia ja muutakin löytyy nyt mielestä. Pikku sisustus 


putiikin pitokin olisi kivaa, jonkun kanssa yhteinen työskentely, vapaa-aika ja auttaminen. Aika paljon aiheita mitä voisin tehdä viellä työkseni. Onhan tässä vielä monta vuotta aikaa..
Uskalla lähteä toteuttamaan omia unelmia, pelkääminen on 
normaalia ja vaikka kuka sanois mitä vaan.


Kuuntele mutta sinä päätät mitä teet. Ei minua auttanut ammatti psykologi, hän sanoi että olet itselle hyvän ammatin opiskellut mutta ei kieltänyt hakemasta mihinkään kouluun uudestaan <3 Onneks sain tietoa lisää, matikkapää on huono, laskeminen hidasta. Mutta ymmärtäminen ja lukeminen on yli keskiarvon.


Uskalla hankkia elämään ystäviä, joka tukevat, harrastuksia ja paljon hyvää. mutta et selviä haavereilta tai pelolta tässä maailmassa. Seuraa sydäntäsi, ole uskollinen itsellesi. Älä koskaan elä toisen elämää. Sinun täytyy luoda oma tie. Sinulla on vastuu olla parasta mitä voi olla. ;)

Kommentit

Suositut tekstit