aikuisuus

Muutamat päikkärit on viikon aikana otettu, tässä asiassa voin olla aikuinen kun nautin päiväunista mutta haluun olla vapaa ja tehdä mitä haluan siksi tunnen että olen vielä nuori ja tulen olemaan monta vuotta mutta samalla kasvan aikuiseksi.

Pitäisikö minun kasvaa aikuiseksi, ottaa vastuuta elämästäni ja jääda aloilleen, hankkia seuraksi kissan tai hankkia poikaystävän. Haluanko jäädä paikalleni kullan vierelle... En halua vielä, mutta syksyllä voisin alkaa miettiä sitäkin mitä haluan elämässä seuraavaksi.. Olisko se mun seuraava haave ?

"sanan aikuinen voi ymmärtää monella eri tavalla. Juridinen aikuisuus tarkoittaa sitä, että olet suomen lain mukaan täysi-ikäinen. Psyykkinen aikuisuus puolestaan tarkoittaa sitä, että osaat kantaa vastuun omasta käyttäytymisestäsi, tunteistasi, arjestasi ja ihmissuhteistasi"

Mitä aikuisuus mun mielestä on ? 
Se on työtä aamusta iltaan ainakin se kahdeksan tuntia, viikonloput, välillä saa pitää lomia, sitä samaa arkea, pyykinpesua, ruuanlaittoa sekä valmistumista seuraavaan päivään, harrastuksia ja viini iltoja frendien kanssa.. lomalla voi sitten irroitella, matkustaa, harrastaa jotakin tai vaikkapa levätä omassa kodissa...

Pientä pohdintaa aikuisuudesta.


Kommentit

Suositut tekstit