Kohta on toukokuu..

Moi työharjoittelu lähestyy loppua. Odotan innolla että huhtikuu vaihtuu toukokuuhun, niin paljon tehtävää, koulupäiviä kolme, vapaaehtoishommien kokoontuminen, kirjastolle, muita henkilökohtaisia menoja ja kaupunkiin shoppailee.

Toukokuussa oli aika pestä ikkunat kun on aikaa. Onneks pikkusisko tulee auttaa ruokapalkalla. Huonekasveihin pitäsi vaihtaa mullat ja hankkia parvekkeelle kukkia, ehkä erilaisia kuin viime vuonna sekä laitella valot paikalleen.



Oon vähän hankkinut taas uutta lukemista kirjahyllyyn ja oppikirjoja. Sekä vaatetilausta on tulossa.. Vähä juhlavaatteita kesälle kun yhdet lakkiaiset sekä ammattiin valmistautumiset.

Mutta blogi juttuja tulossa. Kirjoittelen ainakin huhtikuun bullet journal sivut ja summer bucket listikin julkaisen toukokuun alussa.. niin paljon suunnitelmia isompia ja pieniä hetkiä... 



Jokaista suunnitelmaa ei ole ihan pakko toteuttaa.. katsotaan mitä kesä tuo tullessaan mutta nautitaan keväästä kun se kesäkin on kuitenkin niin lyhyt..Koko kesä onkin mulla lomaa ja seuraavat tunnit on varmaan vasta syyskuussa.. Pääsiäinen meni ihan kivasti käytiin tädin luona kahvilla mutta hassua tässä on että hän tulee viikonloppuna meille.. Saadaan jutella pitkään..

Nyt ollut lämpimiä kevät päiviä vaikka säätiedotus näytti että ens viikolla kylmenee vähäsen mutta kyllä ne helteet tulee takas.

Pyörä kulkee ja illat menee ihan arkisissa askareissa, helpottui nekin vähäsen kun ostin kunnon imurin.. 


Kommentit

Suositut tekstit