Kesä lähestyy


Muutama päivä että kesä alkaa ! Niin paljon suunnitelmii mutta pitääkö niitä olla ? Pikkusen mutta ei liikaa että jää aikaa vaan hengailuun ja spontaaneihin juttuihin. Aina voi miettiä mitä haluaa kesällä tehdä mutta aina ei tarvitse pakko jokaista suunnitelmaa toteuttaa.

Kesässä on parasta valoisat yöt ja kaupungissa hengailu sekä ne asiat, jotka toteutuu joka ainut kesä esim. lepo, kirjojen lukeminen, järvessä uiminen, rannalla ja laiturilla hengailu ja pyöräileminen, valokuvaaminen, pehmis lipalla, mansikoiden syöminen, mattojen pesu, jonkinlainen piknik, läheisten kanssa oleminen..



Kesäkuussa ei paljon tapahdu, jos tälläiset säät jatkuu. Mutta on ainakin koulutus ja opiskelua.. Yhdet valmistujaiset kauempana eli sinne oon varmana menossa kun odotetaan.. Samalla reissulla varmaan näkee muitakin sukulaisii.. Juhannus tietenkin meinas unohtuu..

Tää toukokuun loppu menee ensin muutama päivä maalla ja sitten loppuviikko kaupungissa olis aladdin uutta leffaa ja kavereiden näkemistä.. Sitten ens viikolla on se koulutus. Toivon että saan uutta tietoo ja opin itsestäkin jotain uutta.


Asunnolla odottaa muutama maalaus loppuun maalaamista ja jakkaran meinasin maalata valkoiseksi. Muuten teen sitä mitä muutenkin teen yksin asunnolla. Siivoukset jäi myös odottaa paluutani eli myös kunnon viikkosiivous. 

Erilaisia asioita tapahtuu mun elämässä, koulu innostaa entistä enemmän, odotan kesältä joiltakin asioita, kouluun paluu tapahtuu vasta elokuun 15 päivä. Niin paljon juttuja mutta enemmän aikaa tosi läheisten ihmisten kanssa... Mutta toivottavasti tulee ihana ja lämmin kesä...


Kommentit

Suositut tekstit