Nopeasti arkeen palaaminen...

Palasin vauhdilla arkeen mutta pikku hiljaa tässä muutamassa viikossa olen jo päässyt siihen kiinni.. Nautin hitaista aamuista, katsellen lemppari sarjaa eteenpäin, siivoilen asuntoa ja iltaisin otan aikaa itselle, kuuntelen musiikkia, harrastan ja olen vaan. Enää neljä viikkoa harjoittelua ja mukavasti on mennyt.. 

Tavoitteena on saada lisää rohkeutta, itsevarmuutta ja tuoda esille omaa osaamista.. Pitäs tehdä vielä yksi tehtävä ja sit aloittelen kirjoittelee näyttö suunnitelmaa taas ja se onkin iso kirjoitus homma.. 


No syksy lähenee.. Sit minulla alkaa erilaiset harrastukset niitä on esimerkiksi virkkaaminen, pianon soittaminen, maalaaminen ja käsillä tekeminen eli erilaiset askarteluprojekti.. Syksyllä nautin pimeistä illoista kotona kynttilän valossa viltin alla, odottelen joulua, valokuvailen ruskan väriloistoa ja nautin opiskelija elämästä muutaman kuukauden vielä kun voin. 

Aion ennen joulua valmistua, menen vaikka läpi harmaan kiven. Se helppottuu kun teen ensin näytöt alta pois ja sit keskityn tehtäviin. Minusta tulee vielä nuoriso ja yhteisö ohjaaja vaikka en tulisikaan sillä nimikkeellä tekemään töitä lähiaikoina.. Haluan olla oma pomoni ja siitä tulee syksymmällä postausta kun saan aikaiseksi kirjoitella sen.. 

Mitäs muuta? Muutaman päivän oli ihanan lämmintä ja oon ajellut hyvällä säällä pyörällä töihin.. 

Iltaisin on ollut kiva ajella pyörällä kotiin kun aurinko laskee takana ja musiikki kuuluu kuullokkeissa Pientä sisustuksen poikastakin on ilmassa näin syksyllä.. No syyskuussa siivoillaa ja järjestetään kotia syksyisemmäksi.

Olen myös pohdiskellut yrittäjyys ideaani ♥️  kirjoitellut ajatuksia ylös puhelimen muistioon ja vihkoihin.. uskon tähän ideaan tosissaan.. Tästä tulee se postaus myöhemmin.. No pikku hiljaa syksy lähestyy, uskon tulevaisuuten ja yritän elää elämää päivä kerrallaan.. 

Kommentit

Suositut tekstit