Christmas eve with me

Tässä se lupaamani christmas eve with me postaus ♥️ Sekä tämä on viimeinen jouluaiheinen postaus. Ens vuonna taas ihan perinteinen joulukalenteri.. Muita postauksia alkaa tulee sitä mukaan kun inspiraatio iskee ♥️ Tälläinen oli mun tämän vuoden jouluaatto...

10.00 Aamulla heräsin ennen kymmentä.. Päivitin someen joulupäivityksiä, hengailin yövaatteissa koko aamun, koristelin kuusen ja kuuntelin joululauluja samalla.


12.00 Söin riisipuuroa sokerilla ja kanelilla, katsoin joulurauha julistuksen ja olin vaan. Päiväkahvi ja joulutorttuja, sitten lähdin katselemaan disneyn joululeffaa ylös omaan rauhaan.. Kirjoittelin samalla uutta bullet journalia ens vuodelle ja keskustelin kaverin kanssa.

15.00 Lähdettiin haudoille sytyttelee kynttilät ja nähtiin sukulaisia samalla, kuuntelin autossa joululauluja matkalla takas kotiin ja menin tekee ruokaa ♥️


16.00 - 19.00 Sitten oli jouluruoka, joulupukki käväs ja mie nauroin ihan mahakippurassa taas.. Sain lahjaksi muutaman kirjan eli ne mitkä olin itselle ostanut joululahjaksi, sain myös yöpuvun ja tietenkin villasukat. Muutaman lahjan saan myöhemmin ja sitten ostan itselle muutaman jutun, jota en saannut..

20.00 Nyt katson yksin kotona leffaa, kirjoittelen tän postauksen loppuun, oleskelen sohvalla vähän aikaa ja sitten nukkumaan..
Jouluaatto olikin sitten tässä taas.. 


Jouluaatossa on sitä jotain taikaa.. Ihanaa olla vaan  ja saa hengähtä hetken pitkän syksyn jälkeen (Joulu on matka eikä pelkkä päämäärä)

Nyt saa uusi vuosi tulla rauhassa. Kiitos teille lukijoille, jotka on lukenut taas bloginiani tänä vuonna. Nyt toivotan kuitenkin teille oikein rauhallista joulua !

Kommentit

Suositut tekstit