Joulu on taas täällä

Joulu on taas täällä. Tänään aamulla joulumusiikkia kuunnellessa pisti miettimään. Miksi pitäis olla kiire, stressi joulusta ? Miksi emme voi nauttia rauhallisesta joulusta ? Itsekin stressaan joulua mutta kuukautta aikaisemmin paremmin niin. Lahjat ostettu mutta kummitytölle ja veljelle jotain pientä vielä ostamatta.



Koristellut asunnon, kaikki on valmista. Nyt siis on aikaa rauhoittua, nauttia tästä joulun tunnelmasta, herkutella suklaalla, pipareilla ja katsoa kynttilöitä kun ne palaa loppuun. Elämästäni en ota stressiä, enkä paineita asiat järjestyy, blogiin syntyy jouluisia postauksia tiuhaan tahtiin..Tilasin joululahjaksi ne kirjat, jotka halusinkin,




myös joululahja tulossa postissa, kortit lähetetty menemään eteenpäin marraskuussa. Omasta terveydestä huolehdin, saan tietoa omasta työkunnosta ja sitten pystyy päättämään mitä mä teen kun on tietoa enemmän.  Jouluiloa kun sain  lahjakortin ihmiseltä, joka auttaa minua.



Pitää antaa seuraavalla kerralla kun nähdään jotain pientä ja itse tekemää. Mietin vaan joululaulujen avulla kaikenlaista ja itketään onnesta, sukulaisia tulee ennen joulua kylään, itsenäisyyspäivä lähestyy ja suomi täyttää sen sata vuotta. Ens viikonloppuna on oman kylän joulumessut sinne menen, myös joulua odotan. Jatketaan taas huomenna.

Kommentit

Suositut tekstit