Rakastan Joulua

Rakastan joulua ! Koska pidän siitä tunnelmasta, rakastan sitä hetkeä kun ilta pimenee, sytytän kynttilät ja kääriydyn lämpimän viltin alle. Tykkään myös ostella lahjoja, tehdä rocky suklaata, sisustaa, askarrella joulukortteja sukulaisille ja koristeita. Tykkään kovasti joululauluista, laulelen yleensä niitä aika paljonkin etenkin jouluaattona äidin kanssa mutta joka kerta pikkuveli tulee aina kieltämään ..


Valokuvaus on aika iso osa mun joulua, tonttuja valokuvaan missä paikoissa vaan jos kulkevat mukana, sukulaiset he tulevat ennen joulua. Oman kylän joulumessut on minulle perinne. Entäs kaikki jouluruuat, joita saa syödä joulupöydässä ? suosikkeihin kuuluu karjalanpaisti sen kanssa haarukalla muussatut perunat myös makaronit siihen päälle, kinkku mmm, ja äidin omat tekemät riisipiirakat.



Se tunne kun saa avata joka aamu joulukuussa luukun paperisesta joulukalenterista tai suklaakalenterista. Haudoilla läheisten muistaminen Rakastan jännityksen fiilistä ennen lahjojen avaamista, mietin myös mitä se sisältää. Lahjojen jälkeistä aikaa kun syödään kynttilänvalossa paketeista tulleet joulusuklaat mutta yleensä me lähdetään pikkusiskon kanssa yläkertaan ihastelemaan lahjoja..

Kommentit

Suositut tekstit