Omat polut ❤

Elämä on ylä sekä alamäkiä ❤

Monta erilaista polkua pitkin me ihmiset kuljetaan, jokaiselle löytyy se oma polku, jonkun kanssa se kohtaa ja taas erkanee.. Jonkun kanssa jaat sen loppuun asti

Jotkut  taas kävelee samaan polkua  toisten jalan jäljissä mutta hyppäävät jossakin vaiheessa erilaiselle polulle tai sille omalle oikealle reitille..

Polkuja on niin monta erilaista niinkuin on maailmassa ihmisiä.. elä koskaan vähättele toisen kokemuksia tai hänen kulkemaa polkua...

Kulkeminen omalla polulla ei ole aina niin hohtoista, sinne matkan varrelle voi tulla kuoppia eli hetkellisiä epävarmuuden hetkiä.. Alamäkiä jolloin kaikki menee tosi hyvin ja helposti ❤ ylämäkiä joilloin joku asia haastaa sua, saa sut tuntemaan epävarmuutta, huolia, surua..  Joskus et jaksa kävellä sitä ylämäkeä ilman toisen apua mutta kun sellainen ihminen astuu sun polulle vaikka hetkeksi.. Pääset sen vaikean ylämäen yhdessä ylös ja taas on helpompi kulkea omaa polkua pitkin kohti uusia kokemuksia, iloja ja suruja vastaan..

Polulle siis mahtuu myös paljon huikeita kokemuksia, ehkä muutama erilainen työ, parhaita ystävii, tuttuja jne. mutkia, kierteitä, oikopolkuja, suoria polkuja ja pitkiä tai lyhyitä ylä sekä ala mäkiä.. 

Toiset kestää pitempää, toiset ei.. Asiat mitä kohtaat omalla polulla voi vaihtua, jäädä matkalle, kulkea sun mukana loppu matkan jne..

-Oma polkuni teksti syntyi omista ajatuksistani omasta elämästä, kokemuksistani, sen hyvistä ja huonoista hetkistä, vaikeista aiheista niinkuin myös niistä hyvistä.. Erilaisista kohtaamisista, mukana kulkevista ihmisistä, menneisyydestä koska tulevaisuus on viekä avoinna mutta joka päivä otan aina yhden askeleen eteenpäin omalla polullani ❤ joskus tulee takapakkia, silloin pitää pysähtyä hetkeksi paikalleen miettimään omia voimavaroja ja tulevaisuuden suunnitelmia.. Aina on mahdollisuus tehdä omasta polusta vielä selkeämmän.. Mutta se vaatii rohkeutta lähteä kulkee omaa polkua..



Kommentit

Suositut tekstit