Erittäin luova ihminen


Minä olen luova ihminen. En sano että olen erittäin lahjakas siinä mutta halusin kirjoittaa teille tämän tekstin.

Luova ihminen ei ole erilainen luovalla ihmisellä on kyky ilmaista, luoda ja ajatella. Mutta mistä erottaa erittäin luovan ihmisen muista. Nämä piirteet vain he ymmärtävät.

kissat (1).JPG

  1. He keksivät jatkuvasti uusia ideoita  -luovan ihmisen ajatukset eivät koskaan pysähdys. En itse keksi useasti uusia ideoita vai johtuuko etten ruoki luovuutta niin paljon kuin pitäisi.

  1. He siirtyvät jatkuvasti hommasta toiseen tai uppoutuvat omaan maailmaansa täysin. Myönnän että uppoudun liikaakin mun ajatuksiin.

  1. Kysymykset kuten mitä jos ja miksei eivät häntä rauhaan - nyt ajattelen mitä jos en saa työtä tai onnistu jossain asiassa.

  1. meidän luovien ihmisten pitää välillä olla yksin - mun on ladattava akkujani välillä, siksi viihdyn kotona yksin monesti.

  1. Tarvitsemme tilaa ympärillemme - rauhaa, työpiste on tärkeä, omaisten ja perheen pitäisi ymmärtää antaa meille aikaa.

DSC_0121.JPG

  1. He osaavat asettua toisen asemaan - tunnemme syvästi ja maailman pahat asiat saa meidät itkemään vaikka ei koske itseämme.

  1. Luotamme omaan intuitioon - yleensä se on oikeassa.

  1. He ovat tarinan kertojia -erittäin luova ihminen ajattelee asioita tarinoiden muodossa.

  1. Työ on heille suuri osa elämää - Luova ihminen ei tee työtä vain rahan takia. - Intohimolla on suuri merkitys heidän ammatin valinnassa

  1. Heillä on suuria unelmia ja päämääriä - Vaikka luovat ihmiset ovat usein epävarmoja omasta osaamisestaan - Meillä on kuitenkin unelmia ja päämääriä esim. oma kesämökki ja perhe.

Jo pelkkä yrittäminen tekee meidät onnellisemmaksi

Kommentit

Suositut tekstit