Kolme kuukautta työttömänä

Ajatella mitä olen tehnyt tämän kesän ja alkusyksyn. En selvästikään mitään toisten mielestä mutta kerrotaanpa asian oikea laita. Keväällä elämääni ei sopinut kuin ammattikoulu, valmistuminen myös tulevaisuudestani stressaaminen.


DSC_0017.JPG

Kesäkuussa valmistujaisten jälkeen kävin te-toimistossa annoin siellä väärän kuvan itsestäni sitä kadun koko loppuelämän.
Risteilyn jälkeen oli lämmintä ja minä istuin työnhaku koulutuksessa. Sitten  Jouduin keksimään mistä rahat saan niin äkkiä


DSC_0171.JPG


asumiseen onneks oma vuokranantaja siirti loppukuuhun vuokranmaksupäivää ja sain rahat viimeistään silloin tilille.
Ajattelin mitä tästä tulee ja mitä joudun tekemään, torjuin työtarjoukset koska halusin pitää henkisen itseni kasassa, olla vapaa ja onnellinen.


DSC_0074.JPG


Koko ajan mielessäni oli vain miten tästä eteenpäin eli stressasin taas omasta tulevaisuudesta. Mutta tässä on se mennyt kuin liukumalla kesä loppui ja syksy alkoi. Kesällä sain oppia paljon itsestäni ja minun omasta elämästä, menneisyydestä ja tulevaisuudesta.


DSC_0155.JPG

Nyt uskallan myöntää että tulevaisuus näyttää valoisalta. Siis nyt syksyllä blogini täyttyy kerrankin  uusilla postauksilla, maalaan tauluja (kaksi isoa ideaa on jo) , teen myyntiin jouluksi joulukortteja, risusydämiä ja paljon kaikkea itselle.


DSC_0138.JPG


Sisustan asuntoa myös uudelleen, ideaa
esittelen tännekkin myöhemmin ensi viikolla. Haluaisin palkkatuen avulla mukaan yhdistystoimintaan ja oppia sen pyörittämisestä. Ehkä muutaman vuoden päästä perustan yrityksen luoville ihmisille ,josta he saisivat töitä sen kautta tai


DSC_0154.JPG


yritys toimisi sillä periaatteella että meiltä voisi toiset yritykset palkata luovaan työhön oikean ihmisen esim. valokuvaajan, somettajan, taiteilijan tai suunnittelijan. Siis yritys auttaisi luovan työntekijöitä löytämään alansa töitä ja minä olisin sen yrityksen perustaja. On minulla isot haaveet uudelle uralle.

Kommentit

Suositut tekstit