Tämän viikonlopun parhaat ja huonotkin...


Olen parantunut flunssasta, jaksan kirjoitella taas tänne blogiin. Teema vaihtui koska huomasin että blogger oli laittanut uusia vaihtoehtoja. Nyt tästä eteenpäin… on uusi teema mutta tulen muuttamaan vielä sitäkin. En ehkä tykkää tai sitten tykkään tästä uudesta teemasta..

DSC_0195.JPG

Syksyn värit alkaa näkyä, olen alkanut mennä ulos useammin mutta vaan täällä “ landella ” kaupungissa jään vaan sisälle kirjoittamaan. Ei tule lähdettyä vaan enää siellä ulos  eipä ole pakollista tekemistä. Eilen päätin että lähden tulevana keskiviikkona kaupunkiin, kirjastolle vaikkapa syömään ulos..


DSC_0196.JPG

Mutta lisää tästä viikonlopusta. Tulin perjantaina maalle kovasti sairaana. Pikkusiskolla oli poikaystävä ja hänen uusi ystävä kylässä. Lauantaina oli vähän parempi olo, sunnuntaina olimme ulkona melkein tunnin. Nämä kuvat otin tänään kun aurinko paistoi ja oli lämmintä..

DSC_0217.JPG

Mennäänpä siihen huonoimpaan kuulumiseen ainaki tällaiselle ihmiselle, jolle puhelin on tärkeä ajanvieton tappoväline. Mun puhelin hajosi, että alareuna meni mustaksi enpä itse aiheuttanut sitä. Mutta otetaan tämä tällaisena kokeiluna. Muutama päivä ilman puhelinta ja somea…

DSC_0205.JPG

Kommentit

Suositut tekstit