Viikonlopun parhaat

Viikonloppu on ohi ja nyt alkaa uusi viikko. Tällä viikolla ajattelin mennä bussilla kaupunkiin käymään pitkästä aikaa mutta mennään vielä takas edelliseen viikonloppuun. Perjantaina menin takas maalle koska lauantaina olis lähtö Joensuuhun synttäreille. Perjantaina pikkuveli otti kyytiin ja kävin prismassa. Illalla Vain elämää ja katsoin seuraavan viikon uuden päivän jaksot ennakkoon.



Lauantaina heräsin ennen yhdeksää viiden tunnin unien jälkeen. Matka meni hyvin kävimme joensuussa prismassa ja biltemassa, josta ostin isot kangaskehykset joihin rupean maalaamaan isoa töitä. Kävimme tädin kolmekymppisillä ja puol kolmen aikaa lähdimme takas enonkosken kautta savonlinnaan, josta haimme pizzat caperosta. Sitten olikin ilta ja possen uusi neljäskausi alkoi.



Syksyn lauantait pelastaa posse taas kymmenen viikon ajan. Menin kymmeneltä nukkumaan, siis nukahdin heti. Heräsin tuossa aamukolmelta valvoin pari tuntia ja nukahdin uudestaa sitten heräsin aamulla hirveään huutoon kun pikkuveli pelasi siis kiva herätys. Sitten istuin alakerran koneella, kirjoitin viikoksi postauksia. Ilta menee täällä oleillessa, pikkusisko tulee kotiin.



Varmaan saunassa käväsen ja nukkumaan. Sittehän se on maanantai ja on taas aika lähteä asunnolle viikoksi varmaan koko viikon olen siellä. Postaus ilmestyy huomen illalla kun pääsen takas.

Kommentit

Suositut tekstit