ajatukset muuttuvat kokoajan (unelmatyö)

Tietääkö kukaan sitä tunnetta kun tajuaa mitä oikeasti haluaa tehdä. 
Tämän syksyn aikana on mulle selvinnyt että mitä mä todella haluan tehdä elämässäni ja työkseni.. 

Tässä vähän listaa omista ajatuksista:

Nämä asiat kiinnostaa minua tällä hetkellä: Some, hyvän mielenterveyden edistäminen, erilaiset nuoret, projekteja, materiaalin tuottaminen nettiin...

Positiivis sävytteinen toiminta, projektit, vapaaehtoistyö, ilmaisu, kädentaitojen ja taiteellisuuteen painottuva ohjaus ja työ, some (instagram, tik tok, pinterest) suunnittelu, työkaverin kanssa puuhastelu, nuorten kanssa yhdessä pelaaminen ja hengailu.

Järjestö hommat, vapaaehtoistyö ja vaikuttaminen itselle tärkeisiin asioihin ja niiden parissa toimimista, asioiden tutkiminen ja uuden oppiminen. Työhyvinvointi, itsetuntemus ja vahvuudet, taide ja kulttuuri, erilaisuus, unelmien ja muiden omien mielenkiinnon kohtien parissa työskentely..

Haluan ilmaista itseä: tämä tarkoittaa valokuvausta, blogin kirjoittamista  ja maalaamista sekä askartelemista. Ilmaisun ohjaaminen on vaan mun juttu.. Tämän aiheen sisältöön pääsen  tarkemmin tutustuu ens vuoden puolella enemmän kun opiskelen vielä ilmaisun ohjaaminen valinnaisen mutta tätä tulen tekemään tulevaisuudessa olkoon se vaikka unelmakartta työpajaa, naurujoogaa, leikkimistä ryhmässä, draamaa tai yhdessä tekemistä

Oon läsnäoleva, rauhallinen, positiivinen kuuntelija, taiteellinen, unelmoija ja pohdiskelija.. Uskon että näille taidoille ja vahvuuksille on tulevaisuudessa tarvetta.. 

Tulevaisuudessa haluan keskittyä yhteen ihmiseen, jota autan ja sit panostan pieneen ryhmään ihmisiä, jonka kanssa pääsen tekee asioita, josta he ovat kiinnostuneet sekä itselläni on myös kivaa, mukavaa, hauskaa.

Haaveena on oma vertaistuki tai ryhmä jonkun kivan teeman ympärille, tekisin erilaisten yrittäjien kanssa yhteisiä projekteja.. Toivon myös että pääsisin vaihtelee ajatuksia toisten kanssa kahvikupposen äärellä ja kuuntekee heidän tarinansa.

Tajusin kans sen että pitää alkaa vaan tekee niitä juttuja, joista pidän, joita haluan kokeilla ja tehdä asioita omalla persoonalla.. Kun saan oppia uutta, tehdä mieleisiä asioita se motivoi mua ja vielä kun saan rahaa siitä, jolla pystyn maksaa vuokran, laskut ja syödä sekä lisäksi huolehtia itsestä ja ostaa jotain kivaa sillon tällöin tai hankkia uusia elämyksiä mm. matkustaa jonnekkin, mökkeillä, ajaa ajokortin.. 

TIEDÄN NYT OMAN INTOHIMON JA HALUAN OIKEASTI TEHDÄ SELLAISTA TYÖTÄ, JOTA RAKASTAN JA SILLÄ ON MERKITYS! UNELMOIKAA, OLKAA ROHKEITA JA PERSOONALLISIA 


Kommentit

Suositut tekstit