Mitä mun joulukuuhun kuuluu...

Mun joulukuu täyttyy tällä hetkellä ihanista jouluisista asioista ja omasta opiskelijan arjesta... Lahjojen hankkimista, niiden piilottelua kaappeihin ja paketoin ne sitten jossain vaiheessa joululauluja samalla kuunnellen... 

Opiskelua, vapaaehtoishommia  on ollut somessa, tämän oman blogin joulukalenterin kirjoittamista ja arkea. Muutamana päivänä pitää istustella koneen, keskittyä että saan tehtyä koulutehtäviä eli vaan muutaman esseen valmiiksi, samalla kuuntelen musiikkia taustalla siis ihan mitä vaan  joululauluja, popcasteja ja k-poppia..

Lisäksi mun joulukuuhun kuuluu unelmointia, itsetutkistelua, joulun fiilistelyä iltaisin kynttilänvalossa. Omia harrastuksia, muutaman jutun neulomista, muutaman jouluisen taulun maalaamista, paljon valokuvausta, jouluaaton odottamista ja jouluherkkujen nauttimista viltin alla hengailen sekä pientä kaappien järjestelyä kotona, arki siivousta ja uuden sisustuksen miettimistä.. 

Oon alkanut miettimään että uusi kirjahylly olis tarpeen koska kirjat vaan lisääntyy, jostain syystä vuodesta toiseen mutta vielä mietin minkälaisen kirjahyllyn haluaisin? No palataan siihen asunnon uudeksi sisustamiseen ens vuoden puolella..

Ajatelkaa enää kolme maanantaita jouluaattoon ja että vuoden 2020 loppu lähenee. Onko se edes mahdollista, tämä on tuntunut välillä tosi pitkältä vuodelta mutta kohta se on ohitse, ainakin itse olen ollut terveenaä, vielä ens vuoden puolella pitää vähän aikaa jaksaa huolehtia itsestä ja muista ♥️ Tästä vielä selvitään yhdessä.. Sit kun kaikki on ohitse toivon että asiat ovat muuttuneet ja autetaan niitä, joilla on vaikeaa..

Tänään on myös suomen itsenäisyyspäivä, ei mitään erikoista kun ei ole myöskään tavallisia linnanjuhlia mutta jotain ohjelmaa sieltä telkkarista tulee itsenäisyyspäivänä.. Suomessa asuessa luonto ja järvet ovat minulle tärkeitä paikkoja, sen myös että jokainen sais olla ja uskaltais olla oman itsensä ilman mitään huolta muiden mielipiteistä.. Moikka mie palailen huomenna uuden jouluisen postauksen kanssa ...

Kommentit

Suositut tekstit